Σχετικά με εμάς

Piercingland_2

Το “PIERCINGLAND” λειτουργεί από τον Αύγουστο του 2005. Στο χώρο μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα από σκουλαρίκια για όλα τα σημεία του σώματος και εμφυτεύματα (Dermal Anchors).

Τα κοσμήματα που χρησιμοποιούμε για το τρύπημα σώματος (Body Piercing) είναι όλα υποαλλεργικά και απολύτως κατάλληλα για ένα ασφαλές τρύπημα. Όλα τα κοσμήματα αποστειρώνονται πριν τη χρήση τους. Ο χώρος στον οποίο γίνεται το τρύπημα (piercing) βρίσκεται δίπλα απ’ το κατάστημά μας, στο στούντιό μας για tattoo και body piercing, το “Tattooland”.

Εκτός από τους χώρους για τατουάζ που φυσικά διαθέτει το στούντιό μας, υπάρχει και ειδικός χώρος για το τρύπημα σώματος, στον οποίο γίνεται η διαδικασία του piercing με το σωστό τρόπο. Ο χώρος αυτός απολυμαίνεται, τα εργαλεία μας μετά από κάθε χρήση αποστειρώνονται σε ειδικούς κλιβάνους και μετά από κάθε τρύπημα που πραγματοποιείται, δίνονται οδηγίες στον πελάτη για τη σωστή φροντίδα και επούλωση του piercing.

Όλα τα κοσμήματα μας είναι υψηλής ποιότητας και από τις πιο γνωστές εταιρείες προμηθευτών (διαθέτουμε πιστοποιητικά ποιότητος).

Υπάρχουν ποικιλίες κοσμημάτων, όπως χειρουργικό ατσάλι , τιτάνιο, βιοπλαστικά, κοκάλινα, κεράτινα, κλασικά, πλαστικά κ.α

piercingland_1
Μετάβαση στο περιεχόμενο